توستر چيست؟
توستر دستگاهي است كه غذايمان را گرم ميكند و در مدت زمان كمي يك وعده غذايي گرم تحويل ميدهد؛ نعمتي است براي كساني كه خسته و گرسنه به خانه بر ميگردند. در واقع از اين اجاق گاز كوچك براي آمادهسازي مؤثر طيف گستردهاي از غذاها استفاده ميشود؛ با توستر ميتوان تمام غذاها را گرم كرد، دوباره پخت، تست و برشته كرد و حتي بعضي غذاها را يخزدايي كرد.
توسترها با ۲ المنت گرمايي در بالا و پايين ساخته شدهاند و همين ساختار باعث شده كه آون توستر بتواند غذاها را ترد و كاراملي نيز بكند.
اما براي انتخاب چنين دستگاهي چند انتخاب پيش روي داريم كه مهمترين آنها يكي مايكروويو يا همان ماكروفر است. ديگري اما توستر يا اجاق توستر است كه قرار است بيشتر با كاربرد آن و تفاوتهايش با دستگاههاي مشابه آن آشنا شويم.
شايد بعضيها در نگاه اول توستر را با مايكروويو اشتباه بگيرند. البته نميتوان به آنها خرده گرفت! شباهت ظاهري و كاربرد مشابه اين دو دستگاه ممكن است آدم را به اشتباه بيندازد. بهتر است پيش از انتخاب
هردوي آنها گزينههاي مناسبي براي گرم كردن نان و غذا هستند و ميتوان برخي از غذاها را در آنها درست كرد. اما:
توستر چه كاربردهايي دارد و تفاوت آن با توستر معمولي چيست؟
اگر به دستگاهي نياز داريد كه صرفا نان صبحانه تان را برايتان تست كند ميتوانيد سراغ توسترهاي معمولي برويد كه قيمت كمتري دارند و فضاي كمي از آشپزخانه شما را اشغال ميكنند. توسترهاي معمولي معمولا در دو مدل چهار بُرشه و دو بُرشه موجود هستند كه همانطور از نامشان معلوم است دو يا چهار بُرش از نان را براي شما تست ميكنند.
اما توسترها علاوه بر تست كردن نان كاربردهاي ديگري دارد كه آنها را كاملا از يك توسترهاي معمولي متمايز ميكند. از توسترها ميتوانيد براي درست كردن پيتزا، گوشت، كباب كردن و برشته كردن مرغ، گريل كردن سبزيجات، درست كردن همبرگر و گرم كردن غذاها و … استفاده كنيد.
در حقيقت ميتوان گفت كه توسترها عملكردي فراتر از توسترهاي معمولي دارند و ميتوان براي گرم كردن و درست كردن غذاها هم روي آنها حساب باز كرد. از اين جهت ميتوان گفت كه توسترها بيشتر به مايكرويوها شباهت و نزديكي دارند چرا كه المنت هاي سراميكي و يا المنت هاي ميله اي به كار رفته در آن ها بسيار با ظرافت و استاندارد هستند